planetУкраїнська
contacts

info@alconost.com

Alconost Inc.
901 N. Pitt Street
Suite 170
Alexandria VA 22314
USA


Запит цінової пропозиції

Політика конфіденційності Alconost

УВАЖНО ПРОЧИТАЙТЕ ЦЕЙ ДОКУМЕНТ. ВІН МІСТИТЬ ВАЖЛИВУ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВИКОРИСТАННЯ ВЕБСАЙТУ АБО ПОСЛУГ. ВИКОРИСТОВУЮЧИ ВЕБСАЙТ АБО ПОСЛУГИ, ВИ ПРИЙМАЄТЕ УМОВИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ALCONOST.

Використання вами Вебсайту й Послуг (згідно з визначеннями цих термінів, наведеними в цій Політиці конфіденційності), а також вирішення будь-яких спорів, що стосуються конфіденційності, регулюються цією Політикою конфіденційності й Умовами Alconost. Використовуючи Вебсайт або Послуги, ви погоджуєтеся з викладеним у цій Політиці конфіденційності та в Умовах. Alconost залишає за собою право будь-коли вносити зміни в цю Політику конфіденційності, публікуючи список таких змін на цій сторінці. Дату останнього оновлення цієї Політики конфіденційності можна дізнатися внизу документа. Використовуючи будь-яку частину Вебсайту або Послуг після публікації оновленої Політики конфіденційності, ви висловлюєте свою згоду зі змінами.

Це положення про конфіденційність востаннє оновлено 25 травня 2018 р. Компанія Alconost, Inc. і її афілійовані особи (разом – «Alconost») створили це положення про конфіденційність, щоб повідомити про те, як збираються і розкриваються дані користувачів Вебсайту, розташованого за адресою https://alconost.comВебсайт»), та послуг, які пропонуються і надаються через нього («Послуги»).

Зміст

Додаткова інформація від Alconost

  1. Інформація, яку ми збираємо
    • Інформація, яку ми збираємо через Вебсайт
    • Користувацький контент
    • Надання інформації компанії Alconost
    • Обліковий запис користувача
    • Сторонні вебсайти
    • Сторонні додатки
    • Інформація щодо дітей
    • Сповіщення щодо закону Каліфорнії "Про захист персональних даних в Інтернеті"
    • Файли cookie й вебмаяки
  2. Використання і розкриття інформації
    • Використання інформації
    • Розкриття інформації третім особам
    • Розкриття інформації іншим користувачам
    • Захист інформації під час її передавання і збереження
  3. Доступні варіанти вибору
  4. Права європейських користувачів відповідно до GDPR
  5. Запити й скарги, пов’язані з конфіденційністю

Додаткова інформація

Ознайомившись із цією Політикою конфіденційності, ви дізнаєтеся про таке:

  1. Які типи ідентифікаційної інформації (вашої і третіх осіб) збираються під час використання Вебсайту й Послуг.
  2. Як використовується зібрана ідентифікаційна інформація.
  3. Кому може передаватися зібрана ідентифікаційна інформація.
  4. Яких заходів ви можете вжити щодо збирання, використання і розповсюдження такої інформації.
  5. Яких заходів вживає Alconost, щоб захистити ідентифікаційну інформацію від втрати, зловживання чи змінення.
  6. Як отримати доступ до зібраної інформації про вас, щоб внести в неї зміни.

Примітка про Вебсайт і Послуги. Деякі наші Послуги, центри обробки даних, постачальники даних, афілійовані особи чи операційні партнери й сервери можуть бути розташовані в інших країнах. Тому використання Вебсайту й Послуг може регулюватися законами численних країн і юрисдикцій, деякі з яких можуть вимагати від нас розкриття певної інформації про наших користувачів. Ми зобов’язані зберігати конфіденційність вашої інформації, водночас дотримуючись усіх чинних законів у юрисдикціях, де ми ведемо свою діяльність.

Якщо ви маєте будь-які запитання або сумніви щодо дотримання правил, наведених у цій Політиці конфіденційності, напишіть нам на адресу info@alconost.com.

Інформація від Alconost

Компанія Alconost вважає своїм обов’язком надавати якісні послуги всім нашим клієнтам і відвідувачам, особливо зважаючи на їхнє занепокоєння щодо конфіденційності. Ми розуміємо, що у вас можуть бути запитання про те, як Вебсайт і Послуги збирають та використовують вашу інформацію. Тому ми підготували це положення, щоб інформувати вас про принципи захисту конфіденційності, які регулюють використання Вебсайту й Послуг («Політика конфіденційності»). Ми не продаємо й не передаємо третім особам вашу ідентифікаційну інформацію або список наших клієнтів. Однак згідно з докладно викладеним нижче в деяких випадках ваша інформація може передаватися третім особам із дотриманням суворих обмежень, тому важливо, щоб ви ознайомилися з цією Політикою конфіденційності.

Ця Політика конфіденційності містить численні загальні й технічні деталі про заходи, яких ми вживаємо для захисту ваших персональних даних. Ми впорядкували вміст цієї Політики конфіденційності за основними процесами й темами, щоб ви могли швидко знайти потрібну вам інформацію. Отже, головна мета всіх наших дій, зокрема із захисту вашої конфіденційності, – це задоволення ваших потреб і очікувань.

Зміни в Політиці конфіденційності

Ми хочемо, щоб ви завжди знали, які персональні чи інші дані ми збираємо, як використовуємо зібрану інформацію та за яких умов можемо розкривати її. Усі персональні дані, які ми збираємо, обробляються відповідно до Політики конфіденційності, яка діє на момент збирання такої інформації. Якщо тим часом Політика конфіденційності зазнає суттєвих змін, ми не будемо (без вашого дозволу) використовувати ваші персональні дані з порушенням Політики конфіденційності, яка діє на момент збирання такої інформації.

Час від часу ми можемо вносити зміни в цю Політику конфіденційності. Компанія Alconost може змінити цю Політику конфіденційності, лише якщо попередить про це через Вебсайт або електронною поштою. Радимо регулярно переглядати Політику конфіденційності, опубліковану на цьому Вебсайті, щоб завжди бути в курсі всіх актуальних умов, які регулюють його використання.

  1. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ МИ ЗБИРАЄМО

    Інформація, яку ми збираємо через Вебсайт

    Цей Вебсайт не збирає ідентифікаційну інформацію з вашого комп’ютера, коли ви переглядаєте Вебсайт і надсилаєте запити на відвідання сторінок із наших серверів. Це означає, що ми не можемо дізнатися ваше ім’я, адресу електронної пошти чи будь-яку іншу ідентифікаційну інформацію, доки ви добровільно й свідомо не надасте нам її.

    Коли надсилаєте запит на відвідання сторінки з нашого Вебсайту, наші сервери реєструють інформацію, указану в заголовку запиту HTTP, дані JavaScript чи інші технічні дані, зокрема номер IP, час запиту, URL-адресу запиту й іншу інформацію. Ми збираємо цю інформацію, щоб забезпечити нормальну роботу нашого Вебсайту й надавати вам доступ до всіх його функцій, оскільки наші сервери використовують її, щоб відтворювати для вас сторінки на цьому Вебсайті. Вона також потрібна нам, щоб краще розуміти, як відвідувачі використовують наш Вебсайт і як ми можемо покращити його контент та функції так, щоб задовольняти ваші потреби. Однак ця інформація не пов’язана з жодною ідентифікаційною інформацією осіб, які переглядають Вебсайт.

    Коли ви використовуєте Вебсайт, компанія Alconost або довірені треті особи, уповноважені нею, також отримують певну технічну інформацію і дані про маршрутизацію з вашого комп’ютера (так звані змінні середовища), щоб вам було зручніше користуватися Вебсайтом і Послугами, які надаються на ньому. Коли ви переглядаєте вебсторінки, ваш браузер (наприклад, Mozilla Firefox, Google Chrome або Microsoft Internet Explorer) автоматично передає певну інформацію компанії Alconost щоразу, коли ви отримуєте доступ до контенту в одному з наших інтернет-доменів. До такої інформації належить, зокрема, URL-адреса певної вебсторінки, яку ви відвідали, адреса IP (інтернет-протоколу) вашого комп’ютера або версія браузера, за допомогою якого ви переходите на Вебсайт. Усю цю інформація Alconost може збирати й використовувати, щоб надавати вам кращі пропозиції.

    Користувацький контент

    Власники облікових записів користувачів можуть завантажувати певний контент на Вебсайт і в Послуги («Користувацький контент»). Ця інформація належить до конфіденційної і, крім випадків, передбачених цією Політикою конфіденційності, не розкриватиметься третім особам без вашого попереднього дозволу.

    Надання вашої інформації компанії Alconost

    Ви не повинні надавати свою ідентифікаційну інформацію компанії Alconost. Однак якщо ви вирішите не повідомляти певну необхідну інформацію, Alconost, імовірно, не зможе надавати вам деякі або всі Послуги. Деяка інформація, яку ми просимо вас надати нам, може вважатись обов’язковою або необов’язковою. Якщо ви не надасте нам обов’язкову інформацію, пов’язану з певною дією, ви, імовірно, не зможете виконати цю дію або здійснити відповідну покупку. Компанія Alconost повідомить вас про те, до якого типу (обов’язкова чи необов’язкова) належить запитана або необхідна інформація.

    Компанія Alconost – єдиний власник інформації, яку вона збирає через Вебсайт і Послуги. Компанія Alconost передаватиме вашу інформацію незалежним партнерам лише так, як це описано в положенні про конфіденційність, або якщо буде зобов’язана зробити це відповідно до закону чи щирого переконання в тому, що така дія необхідна для дотримання вимог закону, сприяння роботі правоохоронних органів або у відповідь на судові накази, накладені на нас, чи іншим чином для дотримання будь-яких законів і правил, чинних зараз або в майбутньому, що стосуються діяльності Alconost.

    На Вебсайті у вас може бути можливість дозволити компанії Alconost періодично повідомляти вас про новини компанії та оновлення продуктів чи Послуг. Щоб зробити це, вам може знадобитися надати компанії Alconost свою ідентифікаційну інформацію. Alconost оброблятиме таку інформацію відповідно до правил, викладених у цій Політиці конфіденційності.

    Коли ви надаєте свої персональні дані Alconost через Вебсайт, ви погоджуєтеся з тим, що ці дані може бути передано за межі вашої країни й вони можуть зберігатися та оброблятися в будь-якій іншій країні, де розташовано офіси компанії Alconost і її афілійованих та дочірніх компаній. Ви також визнаєте, що в певних країнах або у зв’язку з виконанням певних дій збирання, передавання, зберігання та обробку вашої інформації можуть виконувати довірені постачальники послуг Alconost. Такі постачальники не можуть використовувати ваші персональні дані для власних потреб або передавати їх третім особам відповідно до взятих на себе зобов’язань.

    Alconost може налагоджувати стосунки з різними постачальниками, які можуть надавати вам свої послуги через Вебсайт або інші вебсайти, пов’язані з ним. Зазвичай ці постачальники пропонують послуги, які клієнти Alconost вважають корисними, наприклад такі, що доповнюють можливості Вебсайту й Послуг. Щоб користуватися цими послугами, вам може знадобитися надати свої персональні дані постачальникам цих послуг. Якщо інше явно не передбачено, персональні дані, які ви надаєте під час відвідання вебсайту постачальника, обробляються відповідно до політики конфіденційності, опублікованої на такому вебсайті, а персональні дані, які ви надаєте під час використання послуги постачальника на Вебсайті, регулюються цією Політикою конфіденційності. Наприклад, інформація про кредитну картку, введена під час покупки або реєстрації, збирається сторонніми сервісами реєстрації і обробляється відповідно до їх політик конфіденційності. Зверніть увагу: згідно з нашими домовленостями з цими постачальниками послуг вони зазвичай повинні передавати компанії Alconost отримані таким чином персональні дані. У таких випадках Alconost може використовувати цю інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності.

    Обліковий запис користувача

    Під час реєстрації Облікового запису користувача або в разі звернення до Alconost із наміром придбати продукти чи послуги Alconost компанія Alconost може попросити вас надати певну інформацію. Це, зокрема, ваше ім’я, адреса електронної пошти й інша ідентифікаційна інформація. Ви не зобов’язані реєструвати Обліковий запис користувача або виконувати дії, для яких вимагається Обліковий запис користувача, чи надавати будь-яку ідентифікаційну інформацію. Однак певна інформація та підтвердження особи можуть вимагатися, якщо ви маєте намір вступити в ділові стосунки з компанією Alconost.

    Коли ви створите Обліковий запис користувача, ми вважатимемо вас Зареєстрованим користувачем. Ви також можете надіслати запит на змінення інформації, пов’язаної з вашим Обліковим записом користувача, написавши нам на адресу info@alconost.com.

    Щоб деактивувати свій Обліковий запис користувача, напишіть нам на адресу info@alconost.com. Коли ви деактивуєте свій особистий обліковий запис, усю інформацію, що зберігається та оновлюється в межах вашого облікового запису, може бути збережено для потреб ведення архіву, резервного копіювання або обліку.

    Сторонні вебсайти

    Вебсайт може містити посилання на вебсайти, які належать третім особам. Ці посилання надаються для довідки й вашої зручності. Компанія Alconost не контролює такі сторонні вебсайти й не несе відповідальності за їх методи захисту конфіденційності або контент. Компанія Alconost не причетна до процесу збирання і розповсюдження інформації на таких вебсайтах, якщо тільки вони не перебувають під її контролем. Контент на сторонніх вебсайтах може не відповідати продуктам, послугам та інформації, які надає компанія Alconost. Крім того, сторонні вебсайти можуть використовувати власні файли cookie і/або вебмаяки, за допомогою яких вони можуть визначати деякі з ваших уподобань або вашу особу, якщо ви вже зверталися до цих третіх осіб. Alconost не контролює застосування таких технологій третіми особами; інформацію, яку вони збирають; або те, як вони використовують її. З усіма занепокоєннями щодо роботи будь-якого стороннього вебсайту звертайтеся до його адміністратора або вебмайстра.

    Alconost також використовує сторонні рекламні компанії, щоб показувати рекламу відвідувачам Вебсайту. Ці компанії можуть використовувати загальну інформацію про відвідування вами Вебсайту, а також інших вебсайтів, щоб рекламувати товари й послуги, які можуть вас зацікавити. Щоб дізнатися більше про це, а також про те, що ви можете зробити, щоб ці компанії не використовували ваші дані, зверніться до адміністратора або вебмайстра відповідної компанії.

    Сторонні додатки

    Alconost може надавати вам доступ до сторонніх додатків через Вебсайт або Послуги. Інформація, яку збирає Alconost, коли ви використовуєте сторонній додаток, обробляється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Використання інформації, яку збирає постачальник стороннього додатка, регулюється його політикою конфіденційності.

    Інформація щодо дітей

    Закон США «Про захист персональних даних дітей в Інтернеті» було прийнято Конгресом у листопаді 1998 р. Цей закон надає батькам певні права, що стосуються конфіденційності їхніх дітей. Щоб дізнатися більше про Закон США «Про захист персональних даних дітей в Інтернеті», перейдіть на вебсайт Федеральної торгової комісії: http://www.ftc.gov/. Вебсайт Alconost і будь-яке інше Програмне забезпечення чи Послуги, доступні на ньому, не призначені для дітей до 13 років, а отже, положення цього закону не застосовуються. Однак ми усвідомлюємо, що діти, яким не виповнилося 13 років, можуть перейти на Вебсайт і підписатися на інформаційну розсилку, придбати Програмне забезпечення і Послуги чи завантажити програми. Усе, що стосується збирання інформації, викладено вище. Батьки й Законні опікуни можуть звернутися до нас із запитом припинити збирання ідентифікаційної інформації їхніх дітей, переглянути або видалити її. Для цього потрібно написати нам на адресу, указану внизу цієї сторінки, або електронну адресу info@alconost.com.

    Сповіщення щодо закону Каліфорнії "Про захист персональних даних в Інтернеті"

    Alconost не стежить за діями користувачів протягом тривалого часу й за межами Вебсайту, щоб надавати цільову рекламу, а отже, дотримується сигналів заборони відстеження (DNT). Однак деякі сторонні сайти, на які ви переходите, можуть відстежувати ваші дії в Інтернеті, щоб персоналізувати контент, який вони показують вам. Якщо ви відвідуєте такі вебсайти, то можете налаштувати параметр заборони відстеження, щоб треті особи (особливо рекламодавці) знали, що ви не хочете, щоб ваші дії відстежували.

    Alconost не вповноважує третіх осіб збирати ідентифікаційну інформацію, і треті особи не можуть збирати таку інформацію, якщо лише ви самі не надасте її їм.

    Файли cookie й вебмаяки

    Вебсайт використовує технології файлів cookie й вебмаяків. Файли cookie – це короткі фрагменти даних, згенеровані вебсервером, які вебсайт зберігає на комп’ютері користувача. Певні сторінки нашого Вебсайту можуть вимагати використання файлів cookie, щоб зберігати інформацію, яку ви вводите, і використовувати її на пов’язаних сторінках. Завдяки файлам cookie ми також можемо персоналізувати наш Вебсайт і пропозиції відповідно до ваших потреб та робити використання Вебсайту зручнішим. Крім того, за допомогою файлів cookie ми:

    • визначаємо найпопулярніші сторінки нашого Вебсайту, щоб полегшувати вам доступ до інформації та робити її кориснішою;
    • визначаємо й класифікуємо вебсторінки, з яких відвідувачі переходять на Вебсайт, і робимо висновки про певні закономірності перегляду вебсторінок;
    • надаємо такі можливості, як онлайн-замовлення, послуги Alconost та інші функції, які, на нашу думку, можуть становити для вас цінність.

    Ми використовуємо файли cookie, які стосуються сеансу (сеансові файли cookie), і постійні файли cookie. Сеансові файли cookie – це тимчасові файли, які автоматично видаляються, коли ви переходите з Вебсайту. Постійні файли cookie зберігаються на жорсткому диску вашого комп’ютера, доки ви їх не видалите. Ми не використовуємо файли cookie, щоб збирати інформацію про ваші відвідування інших вебсайтів і вашу ідентифікаційну інформацію (крім добровільно наданої вами нам у процесі вашої взаємодії з Alconost). Файли cookie за звичайних обставин не призводять до пошкоджень вашого комп’ютера, програм чи файлів.

    Крім того, постачальники послуг, за допомогою яких ми показуємо нашу рекламу і/або надсилаємо електронні листи, використовують сеансові й постійні файли cookie, щоб відстежувати, скільки разів ви переходили на Вебсайт і чи переходили ви на нього з рекламного оголошення. У таких рекламних оголошеннях і електронних листах файли cookie відсутні. Файли cookie зберігаються на вашому комп’ютері, лише якщо ви натиснете на рекламне оголошення або відкриєте електронний лист. Файли cookie, створені з рекламного оголошення або електронного листа, не містять жодних ідентифікаційних даних і зберігаються на вашому жорсткому диску, доки ви не видалите їх.

    Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб блокувати файли cookie (див. посібник із використання свого браузера), хоча це може негативно вплинути на вашу здатність виконувати певні дії, використовувати певні функції або отримувати доступ до певного контенту нашого Вебсайту.

    Вебмаяки використовуються разом із файлами cookie, щоб допомогти операторам вебсайтів зрозуміти, як відвідувачі взаємодіють із їхніми вебсайтами. Вебмаяк – це прозоре графічне зображення (зазвичай завбільшки 1 x 1 піксель), що розміщується на сайті. На відміну від файлів cookie, які зберігаються на жорсткому диску комп’ютера, вебмаяки, завбільшки з крапку в кінці цього речення, непомітно вбудовуються у вебсторінки. Ці вебмаяки не прив’язані до ідентифікаційної інформації. Використовуючи вебмаяки, сайти можуть відстежувати кількість відвідувань сторінки, що містить такий вебмаяк. Це допомагає фіксувати дії на розпізнаному вебсайті, наприклад відвідані на ньому сторінки. Alconost використовує інформацію, зібрану за допомогою вебмаяків, щоб дізнаватися більше про те, як відвідувачі Вебсайту використовують його, і зробити їхню взаємодію з Вебсайтом зручнішою. Alconost може оприлюднювати зведені дані, отримані з вебаналітики (включно з нашими сторонніми постачальниками аналітики). Однак це не стосується жодної ідентифікаційної інформації або даних, за якими можна встановити вашу особу.

  2. ВИКОРИСТАННЯ І РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ

    Як використовуються ваші персональні дані

    Компанія Alconost збирає інформацію про вас, щоб реєструвати вашу участь у діях, які вона пропонує, і сприяти цим діям. Ми можемо використовувати вашу адресу електронної пошти, щоб надіслати вам підтвердження про реєстрацію вашого Облікового запису користувача, і за потреби іншу інформацію, яку ви надасте нам, щоб ми могли зв’язатися з вами, якщо вам знадобиться допомога з оформленням вибраної покупки або послуги. За допомогою ваших персональних даних ми також можемо інформувати вас про нові й поліпшені сервіси, спеціальні пропозиції та інші Послуги.

    Як описано вище, компанія Alconost може збирати інформацію про використання вами Вебсайту й Послуг. Ці інформація збирається в узагальненому вигляді й не дає змоги встановити особу жодного користувача. Alconost може використовувати ці узагальнені, неідентифікаційні статистичні дані для статистичного аналізу, маркетингу чи подібних рекламних потреб.

    Alconost визнає і цінує важливість відповідального використання інформації, зібраної на цьому Вебсайті. Без вашої згоди Alconost не надаватиме вам жодної інформації у зв’язку з Вебсайтом, Послугами або спеціальними пропозиціями компанії Alconost чи її афілійованих осіб, хоча в рідкісних випадках у нас може виникнути потреба зв’язатися з вами стосовно використання вами Вебсайту чи Послуг. Крім певних випадків, описаних у цій Політиці конфіденційності, компанія Alconost також не повідомлятиме ваше ім’я іншим компаніям або організаціями без вашої згоди.

    Розкриття інформації третім особам

    Попри наше незмінне прагнення захищати вашу особу, у деяких випадках ми можемо розкривати вашу ідентифікаційну інформацію без вашого дозволу. Ми робитимемо це, лише якщо матимемо щире переконання в тому, що таке розкриття необхідне (1) для дотримання законів, постанов чи державних запитів; або (2) для розслідування зловмисних дій стосовно наших гостей, відвідувачів, працівників чи майна (включно з Вебсайтом або Послугами) або інших осіб і запобігання цим діям. Якщо правоохоронні або судові органи вимагатимуть від нас надати їм вашу ідентифікаційну інформацію, ми зробимо це лише в разі отримання відповідної документації. Ми також можемо розкрити вашу інформацію з метою розслідування порушення наших Умов використання і застосування заходів із його усунення. Ви можете бути певні, що ми розуміємо, яку відповідальність беремо на себе. Ваша конфіденційність – наша першочергова потреба.

    Alconost використовує послуги третіх осіб, таких як постачальники послуг електронної пошти, продавці, компанії, що обробляють замовлення і здійснюють доставку, та маркетингові компанії, які виступають незалежними підрядниками від імені Alconost. Ці особи відповідно до укладеного з ними договору не можуть використовувати ідентифікаційну інформацію для потреб, які не вказано компанією Alconost. Ми надаємо неідентифікаційну інформацію певним постачальникам послуг, яку вони використовують в узагальненому вигляді для виконання ними своїх договірних зобов’язань перед нами. Ми забороняємо продаж або передавання персональних даних юридичним особам, які не належать до афілійованих осіб Alconost, для їх використання ними без вашого дозволу.

    Зміна контролю

    У разі передавання або продажу всіх або майже всіх акцій і/або всіх або майже всіх активів компанії Alconost іншій юридичній особі компанія Alconost може передати цій особі ідентифікаційну інформацію. Якщо внаслідок такої зміни власника ваша ідентифікаційна інформація використовуватиметься інакше, вам буде надано вибір відповідно до наших правил сповіщення про зміни.

    Захист інформації під час її передавання і збереження

    Alconost використовує безпечні мережі даних, захищені брандмауерами й системами паролів, що відповідають галузевим стандартам. Наші правила щодо безпеки й конфіденційності періодично переглядаються та за потреби вдосконалюються, і доступ до інформації, яку надають наші користувачі, мають лише вповноважені особи. Alconost вживає заходів, щоб ваша інформація оброблялася безпечно й відповідно до цієї Політики конфіденційності. На жаль, жодне передавання даних через Інтернет не може бути цілком безпечним. Тому, попри наше прагнення захищати ваші персональні дані, ми не можемо гарантувати безпеку будь-якої інформації, яку ви передаєте нам через Вебсайт або Послуги. Ви використовуєте Вебсайт і Послуги на власний страх і ризик.

    Ми обробляємо інформацію, яку ви надаєте нам, як конфіденційну, а отже, дотримуємося заходів безпеки й корпоративних правил нашої компанії, що регулюють захист і використання такої інформації. Ідентифікаційна інформація, яка надходить в Alconost, зберігається на сервері із засобами фізичного й електронного захисту відповідно до галузевих стандартів, включно з використанням процедур входу / введення пароля та електронних брандмауерів, призначених блокувати неавторизований доступ з-поза меж Alconost. Оскільки закони, пов’язані з персональними даними, відрізняються в кожній країні, наші офіси й інші комерційні підрозділи можуть вживати додаткових заходів залежно від вимог чинного законодавства. Інформація, зібрана на сайтах, охоплених цією Політикою конфіденційності, обробляється і зберігається в Сполучених Штатах Америки й, можливо, в інших юрисдикціях, а також в інших країнах, де Alconost і її постачальники послуг ведуть діяльність. Усі працівники Alconost ознайомлені з нашою політикою конфіденційності й безпеки. Ваша інформація доступна тільки тим працівникам, які цього потребують для виконання своїх службових обов’язків.

  3. ДОСТУПНІ ВАМ ВАРІАНТИ ВИБОРУ

    Ви самі вирішуєте, чи розкривати ідентифікаційну інформацію, і будь-яке ваше рішення не завадить вам користуватися Вебсайтом. Однак зверніть увагу: якщо ви вирішите не надавати нам запитану інформацію, ми також можемо не надавати вам деякі з наших Послуг, для роботи яких потрібна ця інформація, і ви матимете можливість зробити свідомий вибір і визначитися щодо будь-яких необов'язкових даних, надання яких не вимагається для користування такими Послугами.

    Ви можете будь-коли вирішити відмовитися від отримання електронних листів від Alconost, перейшовши за посиланням для скасування підписки внизу будь-якого отриманого від Alconost електронного листа або написавши в Alconost на адресу info@alconost.com. У разі відмови ми, у відповідних випадках, не передаватимемо ваші персональні дані третім особам і не надсилатимемо вам електронні листи. Однак ми можемо й надалі використовувати ваші персональні дані для внутрішніх потреб, для покращення вашого досвіду взаємодії або з метою адміністрування сайту чи дотримання чинного законодавства.

    Ми залишаємо за собою право надіслати вам одноразовий електронний лист для підтвердження реєстрації та нерегулярні службові сповіщення, щоб повідомляти вас про конкретні зміни, які можуть вплинути на можливість використання послуги, на яку ви раніше підписалися, незалежно від того, чи дозволили ви надсилати вам такі сповіщення електронною поштою. Ми також залишаємо за собою право зв’язатися з вами, якщо будемо зобов’язані зробити це в рамках судового провадження або в разі порушення будь-яких застосовних угод щодо ліцензії, гарантії і придбання.

    Ці права потрібні Alconost, тому що ми вважаємо, що в рідкісних випадках у нас може виникнути потреба зв’язатися з вами з питань, пов’язаних із законом, або важливих для вас питань. Така потреба виникає в нас рідко, і ці права не дозволяють нам надсилати вам рекламні повідомлення про нові або наявні Послуги, якщо ви попросили нас не робити цього.

    Якщо ви хочете відмовитися від отримання електронних листів, передавання або зберігання будь-якої ідентифікаційної інформації чи змінити зроблений вибір, напишіть в Alconost на адресу info@alconost.com.

    Щоб ми могли виконати ваш запит, надайте нам достатню інформацію для точного визначення ваших даних і отримання до них доступу. До такої інформації належить ваше повне ім’я, фізична адреса й адреса електронної пошти, які ви надали компанії Alconost під час замовлення Послуг або Програмного забезпечення. Alconost залишає за собою право зв’язатися з вами, щоб переконатися, що ми точно визначили ваші дані.

    Права європейських користувачів відповідно до GDPR

    Alconost дотримується принципів регламенту Європейського Парламенту й Ради (ЄС) 2016/679 про захист фізичних осіб у зв’язку з опрацюванням даних і про вільний рух таких даних та про скасування Директиви 95/46/ЄС (Загальний регламент про захист даних) («GDPR»). Якщо ви фізична особа («Кваліфікована фізична особа») Європейського союзу в контексті GDPR, вам надаються певні додаткові права, які описано далі в цьому розділі.

    Контролер даних

    Якщо компанія Alconost отримує ваші персональні дані безпосередньо від вас через свій Вебсайт, вона виконує функції Контролера даних, як визначено в GDPR, і може вирішувати, як і для яких потреб персональні дані збираються та як вони мають оброблятися. Як контролер компанія Alconost упровадила багато технічних і операційних заходів, щоб забезпечити найповніший захист персональних даних, що обробляються через її Вебсайт і Послуги.

    Обробник даних

    Alconost обробляє ваші дані відповідно до цієї Політики конфіденційності. Для захисту вашої інформації Alconost використовує заходи безпеки галузевого стандарту. Коли компанія Alconost виступає щодо вас Обробником, виконуючи функції Контролера, це має регулюватись окремою письмовою угодою. Контактні дані Спеціаліста із захисту даних можна знайти вгорі й унизу цієї Політики конфіденційності.

    Згода

    Якщо ви Кваліфікована фізична особа, згоди, що стосуються ваших персональних даних, обробляються відповідно до GDPR. Якщо вимоги про згоду згідно з цією Політикою конфіденційності суперечать GDPR, GDPR має переважну силу, якщо цей регламент стосується вас.

    Правова підстава для обробки даних

    Стаття 6(1) a. регламенту GDPR слугує законною підставою для операцій обробки даних, на виконання яких ми отримуємо відповідну згоду. Якщо обробка персональних даних необхідна для виконання зобов’язань за договором, стороною якого ви виступаєте, як, наприклад, у разі, коли операції обробки потрібні для надання послуги, обробка виконується на підставі статті 6(1) b. Те саме стосується тих операцій обробки, які необхідні для виконання переддоговірної підготовки, наприклад у разі отримання запитів щодо наших продуктів чи послуг. Якщо на нашу компанію поширюється законна вимога, за якою обробка персональних даних обов’язкова, наприклад для виконання податкових зобов’язань, така обробка виконується на підставі статті 6(1) c. Якщо обробка персональних даних може знадобитися для захисту ваших життєвих інтересів або інтересів іншої фізичної особи, така обробка виконується на підставі статті 6(1) d. Нарешті, обробка даних може виконуватися на підставі статті 6(1) f., якщо вона необхідна для задоволення законних інтересів нашої компанії або третьої особи, крім випадків, коли такі інтереси переважають над вашими фундаментальними правами й свободами, визначеними регламентом GDPR.

    Права за GDPR:

    1. Право на підтвердження даних

      Ви можете отримати підтвердження того, чи обробляються ваші персональні дані. Щоб скористатися своїм правом на підтвердження, зверніться в компанію Alconost і/або до її Спеціаліста із захисту даних.

    2. Право на доступ до даних

      Ви можете будь-коли дізнатися про те, які ваші персональні дані зберігаються, і отримати копію таких даних. Щоб скористатися своїм правом на доступ, зверніться в компанію Alconost і/або до її Спеціаліста із захисту даних.

    3. Право на внесення змін у дані

      Ви можете надіслати запит на виправлення персональних даних. Враховуючи потреби обробки, ви маєте право на доповнення персональних даних, надіславши нам додаткову заяву. Щоб скористатися своїм правом на внесення змін у дані, зверніться в компанію Alconost і/або до її Спеціаліста із захисту даних.

    4. Право на знищення персональних даних (право на забуття)

      Ви можете надіслати запит на знищення своїх персональних даних, звернувшись у компанію Alconost або до відповідного Спеціаліста із захисту даних. Крім того, ви можете видалити інформацію свого Облікового запису на сторінці налаштувань Облікового запису в Додатках. Зверніть увагу: хоча будь-які зміни, які ви вносите, відображаються в базі даних активних користувачів через обґрунтований проміжок часу, ми можемо зберігати всю інформацію, яку ви надаєте, для запобігання шахрайствам і зловживанням, потреб аналітики, задоволення законних вимог або якщо ми матимемо підстави вважати, що маємо на це законну причину, наприклад для потреб архівування в суспільних інтересах.

    5. Право на обмеження обробки даних

      Ви маєте право обмежити обробку даних, якщо виконується одна з наведених нижче умов:

      • точність персональних даних оскаржується суб’єктом даних, – на період, який дає змогу контролеру перевірити точність персональних даних;
      • обробка незаконна, і суб’єкт даних виступає проти знищення персональних даних та вимагає натомість обмежити їх використання;
      • контролеру більше не потрібні персональні дані для потреб обробки, але їх вимагає суб’єкт даних для подання судових позовів або здійснення права на судових захист;
      • суб’єкт даних заборонив обробку даних до встановлення того факту, чи законні підстави контролера переважають над законними підставами суб’єкта даних.
    6. Право на перенесення даних

      Ви можете надіслати запит на отримання своїх персональних даних у структурованому, загальноприйнятому й зручному форматі та безперешкодно передати ці дані іншому контролеру.

      Крім того, ви можете передавати персональні дані безпосередньо від одного контролера іншому, якщо це технічно можливо та не порушує права й свободи інших осіб.

    7. Право на заборону автоматичного прийняття рішень

      Ви можете виразити незгоду з рішеннями, які ухвалюються лише на основі автоматичної обробки, включно з профілюванням, що створює юридичні наслідки або подібним чином впливає на вас, якщо такі рішення не є необхідними для укладення або виконання договору між вами й компанією Alconost; не схвалені законодавством Європейського Союзу чи її члена, до суб’єктів якого ви належите; і не ґрунтуються на чіткій згоді суб’єкта даних.

    8. Право на заборону обробки даних

      Ви можете заборонити обробку своїх персональних даних, якщо тільки немає законних підстав для їх обробки в суспільних інтересах або для подання судових позовів чи здійснення права на судових захист.

      Якщо Alconost обробляє персональні дані для потреб прямого маркетингу, ви маєте право будь-коли заборонити обробку своїх персональних даних для таких потреб. Це стосується профілювання тією мірою, якою його пов’язано з таким прямим маркетингом. Якщо ви забороните Alconost обробляти дані для потреб прямого маркетингу, ми більше не оброблятимемо персональні дані для таких потреб.

    Правила збереження даних

    Ми зберігаємо ваші персональні дані лише впродовж періоду дії вашого Облікового запису користувача або протягом обмеженого періоду, необхідного нам для надання вам послуг чи виконання початкових цілей збирання такої інформації, якщо інше не передбачено законом. Ми зберігатимемо й використовуватимемо інформацію, необхідну для виконання наших юридичних зобов’язань, архівування, вирішення спорів і виконання положень наших договорів.

    Транскордонне передавання даних

    Якщо інформація передається в інші країни, наприклад у Сполучені Штати Америки чи інші юрисдикції, де користувачі Додатків можуть перебувати в Європейському Союзі, їхні персональні дані передаються до країн за межами ЄС. Ми використовуємо Стандартні договірні умови ЄС та інші відповідні засоби захисту, щоб дозволити передавання даних із ЄС в інші країни. Стандартні договірні умови зобов’язують компанії, що передають і отримують ваші персональні дані, захищати вашу конфіденційність і дбати про безпеку ваших даних.

    Угода про захист конфіденційності між ЄС і США

    Alconost зобов’язується у відповідних випадках співпрацювати з групою, створеною органами із захисту даних ЄС, і/або Федеральним комісаром із захисту даних Швейцарії. Alconost також дотримується рекомендацій групи та/або Федерального комісара у зв’язку з даними, які передаються з ЄС у Швейцарію.

    Спеціаліст із захисту даних
    Ім’я і прізвище: Олександр Мураускі (Alexander Murauski)
    Адреса ел. пошти: info@alconost.com

  4. ЗАПИТИ Й СКАРГИ, ПОВ’ЯЗАНІ З КОНФІДЕНЦІЙНІСТЮ

    Компанія Alconost уважно розглядає всі занепокоєння своїх користувачів, пов’язані з конфіденційністю. Якщо ви вважаєте, що обробка ваших персональних даних відбувається з порушенням цієї Політики конфіденційності або маєте інші пов’язані занепокоєння чи сумніви, напишіть у компанію Alconost на адресу info@alconost.com.

    У своєму повідомленні опишіть якомога докладніше суть запиту або причини вважати, що компанія Alconost не дотримується положень своєї Політики конфіденційності в Інтернеті. Ми розглянемо ваш запит або скаргу якомога швидше.

    Якщо ви Кваліфікована фізична особа, можете подати скаргу в орган із захисту даних у країні, де проживаєте, якщо вас не влаштовує те, як компанія Alconost реагує на вашу скаргу.

    Зверніть увагу: якщо ви чітко не вказуєте компанії Alconost свої побажання щодо конфіденційності (наприклад, спочатку вказуєте, що треті особи можуть надсилати вам рекламні пропозиції, а потім – що вони не можуть цього робити), компанія Alconost не гарантує врахування ваших останніх побажань.

    © 2018 Alconost Inc. Усі права захищено. Вебсайт, Послуги й уся документація належать до власності компанії Alconost Inc., захищеної її авторським правом, і/або її ліцензіарів та перебуває під захистом законів про авторські права й міжнародних договорів про захист об’єктів інтелектуальної власності. Alconost і відповідний логотип, а також усі пов’язані назви Продуктів і послуг, елементи дизайну й слогани належать до торговельних марок і/або зареєстрованих торговельних марок компанії Alconost Inc. і/або її афілійованих осіб. Усі інші торговельні марки й знаки обслуговування, згадані в цьому документі, належать до торговельних марок своїх відповідних власників. Будь-яке використання торговельних марок або логотипів компанії Alconost Inc. чи третіх осіб без попередньої письмової згоди Alconost Inc. або відповідного власника торговельної марки суворо заборонено.

Маєте якийсь проєкт на думці?

Ми хотіли б дізнатися більше про нього. Можливо, ми зможемо запропонувати вам цікаві рішення і ціну.

Заповнити форму

Замовити дзвінок
Як ми можемо допомогти?*
Я хочу перекласти свій застосунок на 40 мов (див. список нижче) і забезпечити безперервну локалізацію подальших оновлень. Я також хочу замовити цікавий трейлер для застосунку й серію преролів для YouTube.
Це обов’язкове поле
Передати файли
Це обов’язкове поле
Уведіть дійсну адресу електронної пошти
Phone
Уведіть дійсний номер телефону
Це обов’язкове поле
Це обов’язкове поле

form-success-cat

Няв!

Дякуємо! Ми обробляємо ваш запит і зв’яжемося з вами якнайшвидше!

form-success-cat

Няв!

Ой! Щось сталося...